Vores services

Spartling af gulve

Matrialer af høj kvalitet

Fuldspartling af gulv

Langhoffs Gulvservice kan tilbyde at lave en fuldspartling af dit gulv. Hvis der skal monteres et nyt gulv, hænder det ofte, at der et behov for at spartle forinden monteringen. Vi er specialiseret i netop denne opgave.

Spartling af gulve er ofte en del af forarbejdet, inden man påbegynder at montere det nye gulv. Det kan eksempelvis være i situationer, hvor du skal have rettet undergulvet op, inden der lægges trægulv. Simpelthen for at opnå et bedre resultat.

Står du derfor og mangler et par hænder, der kan hjælpe dig med en professionel spartling, kan du kontakte os. Vi er specialister på dette område, og vil med glæde være med til at sikre dig det bedste og mest hensigtsmæssige resultat.

Construction mason worker with spatula and mortar. Construction tools

Kvalitet er nøgleordet

Professionelle ydelser der møder dine ønsker

Gulvafslibning

Vidste du, at du forlænger dit gulvs levetid ved at lave en gulvafslibning?
Læs mere

Trægulv & trapper

Skab nyt liv med et flot trægulv. Vi kan også tilbyde at fikse din nedslidte trappe.
Læs mere

Gulvtæpper

Vi kan optimere dit hjem med gulvtæpper. Oplev kvalitet og en frisk fornyelse.
Læs mere

Linoleum & vinyl

Vi benytter linoleum og vinyl til vores nye gulve. Vi sikrer dig den bedste kvalitet.
Læs mere
Carpet fitter master or floor person holding a spatula with wooden glue that is on the laid parquet. Photo scene from carpenter workplace and specialist of wood flooring

Beton, gips og cement

new yorker gulv

Langhoffs Gulvservice kan lave dit helt nye New Yorker gulv. Med det rette materiale, kan vi spartle dit gulv moderne. Oplev at det tidsløse og unikke designergulv, biddrager til en stilfuld atmosfære.Vi har de rette kvalifikationer, og det rette øje for tendenserne. Lad os gøre dit hjem moderne med et helt nyt New yorker gulv. Har du brug for vejledning eller rådgivning i forhold til dit nye gulv – henvend dig i dag. 

Gulvservice på Sydvestsjælland

Professionel gulvservice med base på sydvestsjælland. Ring til Langhoffs Gulvservice og lad os høre, hvad vi kan gøre for dit gulv.