Spartling af gulve

Langhoffs Gulvservice kan tilbyde at lave en fuldspartling af dit gulv.

Fuldspartling af gulv

Langhoffs Gulvservice kan tilbyde at lave en fuldspartling af dit gulv. Hvis der skal monteres et nyt gulv, hænder det ofte, at der et behov for at spartle forinden monteringen. Vi er specialiseret i netop denne opgave.

Spartling af gulve er ofte en del af forarbejdet, inden man påbegynder at montere det nye gulv. Det kan eksempelvis være i situationer, hvor du skal have rettet undergulvet op, inden der lægges trægulv. Simpelthen for at opnå et bedre resultat.

Står du derfor og mangler et par hænder, der kan hjælpe dig med en professionel spartling, kan du kontakte os. Vi er specialister på dette område, og vil med glæde være med til at sikre dig det bedste og mest hensigtsmæssige resultat.

New Yorker gulv

Langhoffs Gulvservice kan lave dit helt nye New Yorker gulv. Med det rette materiale, kan vi spartle dit gulv moderne. Oplev at det tidsløse og unikke designergulv, biddrager til en stilfuld atmosfære.Vi har de rette kvalifikationer, og det rette øje for tendenserne. Lad os gøre dit hjem moderne med et helt nyt New yorker gulv. Har du brug for vejledning eller rådgivning i forhold til dit nye gulv – henvend dig i dag.

Gulvælgger i Køge