Langhoffs Gulvservice

Professionel gulvservice

Høj service & faglighed

Specialiseret i gulve til privat & erhverv

Langhoffs Gulvservice kan tilbyde dig et flot gulv. Vi har mange års erfaring bag os. Det er med stor glæde, at vi oplever en vedvarende stigende efterspørgsel på vores arbejdsindsats. Vi har massere af gensyn med tidligere kunder, hvilket vi er stolte af. Dét, at vi har været et firma med mange år i branchen, har givet os en masse kompetent erfaring. En erfaring, som har styrket vores arbejde i dag. 

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og komfleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kontaktinformationer, finder du lige her eller på kontaktsiden øverst til højre. Vi ser med glæde frem til at høre fra dig og dit projekt!

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i gulve til privat & erhverv kunder. Vores primære ekspertiseområder ligger i linoleumsgulve og vinylgulve til private og erhvervs bygninger. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som forbedrer både miljøet, men som samtidig også er omkostnings besparende for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring, og selvfølgelig er fuldt tilfreds med hele processen fra første møde til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, som svarer til kundens ønsker.

Langhoffs-Gulvservice (4)

Kvalitet er nøgleordet

Professionelle ydelser der møder dine ønsker

Gulvafslibning

Vi kan slibe dit gulv. Vidste du, at gulvets levetid forlænges med en gulvafslibning?
Læs mere

Trægulve & trapper

Skab nyt liv med et flot trægulv. Vi kan også tilbyde at fikse din nedslidte trappe.
Læs mere

Gulvtæpper

Vi kan optimere dit hjem med gulvtæpper. Oplev kvalitet og en frisk fornyelse.
Læs mere

Linoleum & vinyl

Vi benytter linoleum og vinyl til vores nye gulve. Vi sikrer dig den bedste kvalitet.
Læs mere

Professionel gulvservice

Følg med i vores arbejde

Vi har en facebook side !

Følg med på vores Facebook side. Her er du sikret at være opdateret med vores informationer og nyheder hele tiden.

Har du brug for yderligere oplysning? Henvend dig allerede i dag.

Gulvservice på Sydvestsjælland

Professionel gulvservice med base på sydvestsjælland. Ring til Langhoffs Gulvservice og lad os høre, hvad vi kan gøre for dit gulv.