Profil

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt.

Specialiseret i gulve til privat og erhverv

Langhoffs Gulvservice kan tilbyde dig et flot gulv. Vi har mange års erfaring bag os. Det er med stor glæde, at vi oplever en vedvarende stigende efterspørgsel på vores arbejdsindsats. Vi har massere af gensyn med tidligere kunder, hvilket vi er stolte af. Dét, at vi har været et firma med mange år i branchen, har givet os en masse kompetent erfaring. En erfaring, som har styrket vores arbejde i dag.

Vi har valgt, ikke at angive priser på vores ydelser på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kontaktinformationer, finder du lige her eller på kontaktsiden øverst til højre. Vi ser med glæde frem til at høre fra dig og dit projekt!

Høj service og faglighed

Vi har gennem mange års erfaring specialiseret os i gulve til privat & erhverv kunder. Vores primære ekspertiseområder ligger i linoleumsgulve og vinylgulve til private og erhvervs bygninger. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som forbedrer både miljøet, men som samtidig også er omkostnings besparende for vores kunder.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring, og selvfølgelig er fuldt tilfreds med hele processen fra første møde til det endelige resultat. Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, som svarer til kundens ønsker.

Gulvælgger i Køge