Linoleums- og vinylgulv Ringsted og omegn

Linoleumsgulvet er for dig, der vil sikres et gulv med unik komfort og en høj slidstyrke.

Gulv med høj slidstyrke

Linoleumsgulvet er for dig, der vil sikres et gulv med unik komfort og en høj slidstyrke. Ikke nok med det, så kan linoleumsgulvet monteres på næsten ethvert gulv. Vi kan hurtigt og professionelt montere dit gulv i linoleum.

Du får et gulv med naturlige råmaterialer og miljøvenlige farvepigmenter. Udover at linoleumsgulvet er det miljørigtigevalg, så er gulvet også utrolig rengøringsvenligt og slidstærkt. Pletter fjernes let med en fugtig klud og en smule rengøringsmiddel.

Linoleum er et materiale, som kan fås i bredt farveudvalg i både flise- og panelstørrelse. Det giver dig en mulighed for at slippe den indre designer løs, da du kan være sikker på at finde et gulv i linoleum, som passer til dine ønsker og behov.

Gulv med behagelig og blød overflade

Vinylgulvet har længe været en favorit blandt mange hjem. Udover den utrolig bløde overflade, sikrer du dig også, at du får et gulv med høj slidstyrke. Vinylgulvet er til dig, der ønsker et praktisk gulv, som egner sig til alle rum. Kvaliteten gør, at gulvet samtidig er komfortabelt og behageligt at gå på.

Derudover er gulve af vinyl lavet af et materiale, som også egner sig i vådrum. Hvis du ønsker dig et vinylgulv, har du en bred mulighed for at vælge design. Vinylgulv findes i mange farver, mønstre og strukturer til enhver smag. Du vil opdage at få et gulv, som er modstandsdygtigt overfor pletter og fugt.

 

Kontakt mig

Har du sprøgsmål om linoleums- eller vinylgulve er er du altid velkommen til at kontakte mig her.

Gulvælgger i Køge