Gulvtæpper

Langhoffs Gulvservice kan hjælpe med at forny dit hjem med gulvtæpper.

Vi lægger dit nye gulvtæppe

Langhoffs Gulvservice kan lægge dine nye gulvtæpper på Sjælland. Vi lægger tæpper professionelt, hurtigt og effektivt. Vi kan hjælpe dig, hvad end det drejer sig om et værelse eller et helt hus. Vi kan også montere tæppe på din trappe.

Vi kan tilbyde at montere tæpperne, så de er tilpasset helt korrekt. Det gør vi ved at tjekke undergulvet, og det ønskede område forinden. På den måde sikrer vi os, at dit gulv b.la. undgår ujævnheder.

Med de rette kvalifikationer, kan vi finde ud af, hvilket materiale gulvtæppet bør være i forhold til dit gulv. Vi har altid en løsning. En løsning, som vil stemme overens med dine ønsker og behov. Kontakt for eventuelle spørgsmål.

Professionel tæppemontør

Langhoffs Gulvservice kan hjælpe med at forny dit hjem med gulvtæpper. Hvad end der ligger til grunde for dit ønske om et tæppe til dit gulv, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig. Et gulvtæppe har mange fordele og en af dem er, at du kan have glæde af dit gulvtæppe i mange år.

Som professionel tæppemontør, kan vi få tilpasset dine tæpper, hvad end det drejer sig om et værelse eller et helt hus. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så du kan få skåret og formet tæpperne i de helt præcise mål. Du kan eksempelvis få monteret dit tæppe, så det passer til husets udformninger og hjørnekanter.

At vælge det rette tæppe kan være svært. Derfor tilbyder vi også at rådgive vores kunder, så vi er sikre på, at ønsker og behov opfyldes. Vi kan hjælpe med at finde frem til det rette tæppe, som passer til husets udtryk; eller måske det specifikke bord, som du har stående i spisestuen.

Gulvælgger i Køge