Vores services

Trapper & Trægulve på Sjælland

Kvalitets trægulvarbejde

Trægulve og trapper

Langhoffs Gulvservice har ekspertise i træet som materiale. Hvad end det er dit gulv eller din trappe, kan vi hjælpe med at skifte, fornye og lave linoleumsbelægning. Vi forener godt håndværk med markedets bedste produkter. 

Vi kan sikre dig, at du får mest ud af dit træ, hvad end det er gulv eller trappe. Vi tilbyder både at slibning af trapper og gulvafslibning af trægulve på Sjælland. Vi kan ydermere tilbyde professionel linoleumsbelægning på hoved- og bagtrapper.

Med de rette redskaber, materialer og maskiner er du sikret, at vi forlænger levetiden af dit træ gennem vores behandlinger. Langt de fleste trægulve og trapper kan bevares, selvom de er meget slidte. Lad os se på dit træ!

Langhoffs-Gulvservice (12)

Kvalitet er nøgleordet

Professionelle ydelser der møder dine ønsker

Gulvafslibning

Vi kan slibe dit gulv. Vidste du, at gulvets levetid forlænges med en gulvafslibning?
Læs mere

Gulvtæpper

Vi kan optimere dit hjem med gulvtæpper. Oplev kvalitet og en frisk fornyelse.
Læs mere

Linoleum & vinyl

Vi benytter linoleum og vinyl til vores nye gulve. Vi sikrer dig den bedste kvalitet.
Læs mere

Spartling af gulve

Vi kan spartle dit gulv. Spartling er forudsætningen for et jævnt og flot gulv.
Læs mere
Langhoffs-Gulvservice (4)

Hold gulvet sundt

Efterbehandling

Langhoffs Gulvservice anbefaler i højeste grad at efterbehandle et nyt trægulv. Et ubehandlet trægulv kan hurtigt få konsekvenser. Hvis du efterlader dit nye gulv ubehandlet, så vil du opleve, at det bliver beskidt og plettet. Simplethen på grund  af væske, snavs og slid. En overfladebehandling beskytter i denne sammenhæng dit gulv, og du vil opleve, at det bliver nemmere at gøre rent. En efterbehandling giver ydermere en mulighed for at vælge et design, der passer til dine ønsker og behov.

Vi tilbyder at behandle dit gulv med flere forskellige slags efterbehandlinger. Vi tilbyder alt inden for efterbehandling, så som lud-, olie-, lak- og sæbebehandling. Hver sin behandling har sin styrke, og du kan være sikker på, at vi vejleder dig til at vælge den rette efterbehandling. Vi vægter altid en god dialog med vores kunder, da vi kommer længst med at imødekomme kundens ønsker og behov; hvilket absolut er det ideelle mål i vores arbejde. Kontakt derfor for eventuelle spørgsmål!

Gulvservice på Sydvestsjælland

Professionel gulvservice med base på sydvestsjælland. Ring til Langhoffs Gulvservice og lad os høre, hvad vi kan gøre for dit gulv.