Vores services

Linoleum og vinyl

Det praktiske gulvvalg

Gulv med høj slidstyrke

Linoleumsgulvet er for dig, der vil sikres et gulv med unik komfort og en høj slidstyrke. Ikke nok med det, så kan linoleumsgulvet monteres på næsten ethvert gulv. Vi kan hurtigt og professionelt montere dit gulv i linoleum.

Du får et gulv med naturlige råmaterialer og miljøvenlige farvepigmenter. Udover at linoleumsgulvet er det miljørigtigevalg, så er gulvet også utrolig rengøringsvenligt og slidstærkt. Pletter fjernes let med en fugtig klud og en smule rengøringsmiddel. 

Linoleum er et materiale, som kan fås i bredt farveudvalg i både flise- og panelstørrelse. Det giver dig en mulighed for at slippe den indre designer løs, da du kan være sikker på at finde et gulv i linoleum, som passer til dine ønsker og behov.  

Langhoffs-Gulvservice (8)

Kvalitet er nøgleordet

Professionelle ydelser der møder dine ønsker

Gulvafslibning

Vidste du, at du kan forlænge dit gulvs levetid med en gulvafslibning?
Læs mere

Trægulv & trapper

Skab nyt liv med et flot trægulv. Vi kan også tilbyde at fikse din nedslidte trappe.
Læs mere

Gulvtæpper

Vi kan optimere dit hjem med gulvtæpper. Oplev kvalitet og en frisk fornyelse.
Læs mere

Spartling af gulve

Vi kan spartle dit gulv. Spartling er forudsætningen for et jævnt og flot gulv.
Læs mere
Langhoffs-Gulvservice (5)

God komfort

Gulv med en behagelig og blød overflade

Vinylgulvet har længe været en favorit blandt mange hjem. Udover den utrolig bløde overflade, sikrer du dig også, at du får et gulv med høj slidstyrke. Vinylgulvet er til dig, der ønsker et praktisk gulv, som egner sig til alle rum. Kvaliteten gør, at gulvet samtidig er komfortabelt og behageligt at gå på.

Derudover er gulve af vinyl lavet af et materiale, som også egner sig i vådrum. Hvis du ønsker dig et vinylgulv, har du en bred mulighed for at vælge design. Vinylgulv findes i mange farver, mønstre og strukturer til enhver smag. Du vil opdage at få et gulv, som er modstandsdygtigt overfor pletter og fugt. 

Gulvservice på Sydvestsjælland

Professionel gulvservice med base på sydvestsjælland. Ring til Langhoffs Gulvservice og lad os høre, hvad vi kan gøre for dit gulv.