Vores services

Gulvtæpper på Sjælland

Stor præcision

Vi lægger dit nye gulvtæppe

Langhoffs Gulvservice kan lægge dine nye gulvtæpper på Sjælland. Vi lægger tæpper professionelt, hurtigt og effektivt. Vi kan hjælpe dig, hvad end det drejer sig om et værelse eller et helt hus. Vi kan også montere tæppe på din trappe.

Vi kan tilbyde at montere tæpperne, så de er tilpasset helt korrekt. Det gør vi ved at tjekke undergulvet, og det ønskede område forinden. På den måde sikrer vi os, at dit gulv b.la. undgår ujævnheder. 

Med de rette kvalifikationer, kan vi finde ud af, hvilket materiale gulvtæppet bør være i forhold til dit gulv. Vi har altid en løsning. En løsning, som vil stemme overens med dine ønsker og behov. Kontakt for eventuelle spørgsmål. 

Gulvtæppemand Ringsted

Kvalitet er nøgleordet

Professionelle ydelser der møder dine ønsker

Gulvafslibning

Vi kan slibe dit gulv. Vidste du, at gulvets levetid forlænges ved gulvafslibning?
Læs mere

Trægulv & trapper

Skab nyt liv med et flot trægulv. Vi kan også tilbyde at fikse din nedslidte trappe.
Læs mere

Linoleum & vinyl

Vi benytter linoleum og vinyl til vores nye gulve. Vi sikrer dig den bedste kvalitet.
Læs mere

Spartling af gulve

Vi kan spartle dit gulv. Spartling er forudsætningen for et jævnt og flot gulv.
Læs mere
Close-up Of Person's Hand Lying Carpet Using Carpenter Tools

Fra væg til væg

Professionel tæppemontør

Langhoffs Gulvservice kan hjælpe med at forny dit hjem med gulvtæpper. Hvad end der ligger til grunde for dit ønske om et tæppe til dit gulv, kan du være sikker på, at vi kan hjælpe dig. Et gulvtæppe har mange fordele og en af dem er, at du kan have glæde af dit gulvtæppe i mange år.

Som professionel tæppemontør, kan vi få tilpasset dine tæpper, hvad end det drejer sig om et værelse eller et helt hus. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, så du kan få skåret og formet tæpperne i de helt præcise mål. Du kan eksempelvis få monteret dit tæppe, så det passer til husets udformninger og hjørnekanter.

At vælge det rette tæppe kan være svært. Derfor tilbyder vi også at rådgive vores kunder, så vi er sikre på, at ønsker og behov opfyldes. Vi kan hjælpe med at finde frem til det rette tæppe, som passer til husets udtryk; eller måske det specifikke bord, som du har stående i spisestuen. 

Gulvservice på Sydvestsjælland

Professionel gulvservice med base på sydvestsjælland. Ring til Langhoffs Gulvservice og lad os høre, hvad vi kan gøre for dit gulv.