Vores services

Gulvafslibning Ringsted

Professionelt arbejde

Vi giver gulvet nyt liv

Langhoffs Gulvservice tilbyder professionel gulvafslibning i Ringsted. Hvorfor er det nu, at det er en god ide? Gulvafslibning er med til at give dit gulv et helt nyt liv. Udover den visuelle forskel, er der også penge at spare ved at bevare det gamle gulv. Det kan nemlig blive dyrt, hvis du undlader at slibe gulvet.

Når vi sliber på overfladen af dit trægulv, får dit gulv nyt liv. Gulvafslibning forlænger ikke bare dit gulvs levetid, men du sikrer dig også et mere jævnt og flot gulv. Det kan faktisk ikke betale sig, ikke at slibe sit gulv. Med den rette gulvafslibning af dit gulv er du med til at holde dit trægulv friskt. 

Vi vurderer, hvor dybt dit trægulv har behov for at blive slebet ned. Hertil er der letslibning og fuldslibning, alt efter hvor mærket dit gulv er af dybe ridser og skader. En efterbehandling af dit trægulv er nødvendig, da en gulvafslibning i sig selv ikke er nok. Det kan vi selvfølgelig også tilbyde at klare, som et led i processen.

Langhoffs-Gulvservice (13)

Kvalitet er nøgleordet

Professionelle ydelser der møder dine ønsker

Trægulve & trapper

Skab nyt liv med et flot trægulv. Vi kan også tilbyde at fikse din nedslidte trappe.
Læs mere

Gulvtæpper

Vi kan optimere dit hjem med gulvtæpper. Oplev kvalitet og en frisk fornyelse.
Læs mere

Linoleum & vinyl

Vi benytter linoleum og vinyl til vores nye gulve. Vi sikrer dig den bedste kvalitet.
Læs mere

Spartling af gulve

Vi kan spartle dit gulv. Spartling er forudsætningen for et jævnt og flot gulv.
Læs mere
Langhoffs-Gulvservice (3)

Tilfredsstillende resultater

Gulvslibning af høj kvalitet

Langhoffs Gulvservice er specialiserede i gulve, og du kan derfor forvente, at vi yder professionel gulvafslibning. Alt efter om dit trægulv skal letslibes eller fuldslibes, kan du være sikker på et flot resultat. Et resultat, som forlænger levetiden på dit trægulv. En gulvafslibning af dit trægulv er derfor altid en god ide.

En god gulvafslibning kræver to ting. En kompetent viden om trægulv, og de rette maskiner. Begge faktorer kan Langhoffs Gulvservice stå inden for. Vi har en masse erfaring, da vores arbejde netop kredser om gulve og trægulv b.la.. Som gulvservice specialister er vi naturligvis også i besiddelse af de rette maskiner og materialer.

Gulvservice på Sydvestsjælland

Professionel gulvservice med base på sydvestsjælland. Ring til Langhoffs Gulvservice og lad os høre, hvad vi kan gøre for dit gulv.